Zenergia


Jutta Stål

62600 LAPPAJÄRVI

puh. 040-7746019
jutta.stal@gmail.com
 

 

Ohjatut tunnit

Pilates, Zenergia, Jutta Dinga
Äitiysjooga, Zenergia, Jutta Dinga
Virtapiiri,+Zenergia,+Jutta+Dinga
Virtapiiri, Jättipallojumppa,+Zenergia,+Jutta+Dinga

 

ZENERGIA TARJOAA TILAUKSESTA MM. SEURAAVIA

OHJATTUJA TUNTEJA:

 

SHINDO

Shindo-venytykset ovat tehokas tapa purkaa jo kertyneitä kuormituksia samoin kuin ylläpitää kehon joustavuutta ja ennaltaehkäistä jännitysten kertymistä. Shindo-venytykset kohdistuvat mm. kehon energiaratoihin eli meridiaaneihin. Venytykset tuovat energiaradat kehosta esiin ja venyttelyn avulla on mahdollista avata tukkoisuutta ja tasapainottaa niitä. Samalla shindo-venytykset rentouttavat keskeisiä ja tyypillisiä kehon jännitysalueita kuten alaselkää, hartiaseutua ja jalkoja. Venytykset ovat yksinkertaisia ja ne tehdään rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen ja arvostaen.

 

PILATES

Kiireetön ja lempeä tunti keskivartalon syville lihaksille (poikittainen vatsalihas, syvät selkälihakset, lantionpohjanlihakset) ja rangan hyvinvointiin. Zenergia Pilates-tunnin tavoitteena on oppia tunnistamaan syvät lihakset ja vahvistaa niitä hengityksen rytmittämänä. Tunti sopii kaikille, ja on erityisen oiva selkävaivoista kärsiville sekä elvyttämään paljon staattisia asentoja käyttävien kehoa!

 

ZENERGIA FLOW

Tunnelmallinen body & mind- tunti, joka takaa hyvän mielen ja virkeämmän olon ja sopii kaikille. Alkuun viritetään keho ja mieli lämpimiksi tai chi-liikkeillä, jonka jälkeen siirrytään dynaamisiin mutta yksinkertaisiin joogasarjoihin. Tunnin toisella puoliskolla keskitytään vahvistamaan kehon syviä lihaksia Pilateksella ja lopuksi rauhoitutaan venyttelemään ja rentoutumaan. Zenergian lemppari!

YINJOOGA 

Kehoa ja mieltä avaavaa, rauhallista joogaa. Pääosin istuen tai makuulla tapahtuviin asentoihin pysähdytään ja rentoudutaan useiden minuuttien ajaksi. Tule mukaan matkalle sisimpääsi!

VOIMAJOOGA

Klassista, dynaamista joogaa, joka haastaa kehon päästä varpaisiin. Tervetuloa hikoilemaan ja pitämään hauskaa!

ÄITIYSJOOGA

Lempeää ja rauhallista kehonhuoltoa raskaana oleville. Tunnilta saat itsehoitovinkkejä raskausajan yleisimpiin vaivoihin sekä käytännössä hyväksi koettuja asentoja ja liikkeitä h-hetkeä eli synnytystä varten. Mikä tärkeintä, tunti tarjoaa Sinulle mahdollisuuden hengähtää hetkeksi ja tuijottaa omaa ihanaa, kasvavaa napaasi! :)

SATUJOOGA 

Tunnilla pääsemme tutustumaan Joogapandan ja ystävien hauskoihin seikkailuihin! Satujoogaharjoitus tuo liikkuvuutta ja kehonhallintaa, lisää itsetuntemusta sekä auttaa keskittymään ja rentoutumaan. 

RYHTIJUMPPA

Liikettä ja eloa rankaan hymy huulilla ja monipuolisen musiikin tahdissa! Tunnilla harjoitetaan kehonhallintaa ja lisätään rangan liikkuvuutta, vahvistetaan heikkoja ja ryhtiin epäedullisesti vaikuttavia lihasryhmiä sekä venytetään ah-niin-kireitä-alueita, kuten niska-hartia-seutua ja alaraajoja. Tuotetakuuna vähintään millimetri lisää pituutta runkoon! :) 

 

VIRTAPIIRI

Kyllä, se on vanha kunnon kuntopiiri Zenergian tapaan maustettuna! Kekseliäitä ja toiminnallisia lihaskuntoharjoituksia välineillä ja ilman (esim. kahvakuula, jättipallo, gymstick) sekä sykkeenkohotusosioita paikasta ja mielikuvituksesta riippuen. Tämän piirileikin aikana et ehdi edes kissaa sanoa sillä tekemistä riittää, mutta tunti sopii kaikenkuntoisille, koska tahdin määrät Sinä! 

 

Tilaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja varaa 90-minuuttinen tuplatunti!

Sekoittele vapaavalintaisesti tai kokeile esim. seuraavia tehokkaita ja virtaavia yhdistelmiä:

Zenergia Core: Ryhtijumppa 45 min + Pilates 45 min

Zenergia Power: Virtapiiri 45 min + Flow 45 min

 

OHJATTUJEN TUNTIEN HINNAT TÄSTÄ!