Zenergia


Jutta Stål

62600 LAPPAJÄRVI

puh. 040-7746019
jutta.stal@gmail.com
 

 

Omavalmentaja

Personal Trainer, Zenergia, Jutta Dinga

Zenergian omavalmennus sisältää liikuntaohjeiden lisäksi ravintoneuvontaa ja stressinhallintavinkkejä. Lähestymistapani omavalmennukseen on hyvin kokonaisvaltainen ja aina asiakaslähtoinen. Suurin osa työkokemuksestani koostuu painonpudotusasiakkaista, mutta joukkoon mahtuu myös tavoitteellisia kuntoilijoita tai uutta treenikipinää etsiviä ikiliikkujia!

Alussa selvitämme lähtotilanteesi, taustasi, tavoitteesi ja kompastuskivesi. Tämän jälkeen teen Sinulle yksinkertaisen mutta juuri sopivasti haastavan ohjelman, ja aloitamme matkamme yhdessä kohti parempaa oloa.  Ei kikkailua eikä poppaskonsteja, vaan sinunnäköistäsi elämää. Tulet käymään äärirajoillasi, mutta et tee sitä yksin! Onnistumisien ja itsesi ylittämisen kautta itsetuntosi kasvaa ja haluat antaa itsellesi aina vain parempaa: hyvää liikuntaa, terveellistä ruokaa, nautinnollisia hetkiä arjen keskellä.

Painonpudotuksessa kyse on pienistä mutta pitkäjänteisesti toteutetuista asioista. Suurin este onnistuneeseen painonhallintaan on usein korviemme välissä: emme usko pystyvämme vaikuttamaan elämäntapoihimme emmekä tällöin todella sitoudu tekemään muutoksia. Aina löytyy parempaa tekemistä, kiirellisempiä asioita, suurempia murheita, ja oma hyvinvointimme jää liian helposti heitteille. Nyt jos ei koskaan on aika vaatia hyvää oloa kaikkein lähimmälle ihmiselle: itsellesi! Tiedän, että omaat valtavat voimavarat tehdä hyviä valintoja jokaisessa hetkessä, kun huomaat, miten hauskaa ja tuloksellista se on. Minun tehtäväni on antaa Sinulle tsempin lisäksi käytännön vinkit juuri omaan elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Omavalmentaja-tapaamisen kesto on 60 min ja pakettien sisältö räätälöityy toiveidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Kotonani on pt-studio treenivälineineen, mutta voimme tavata myös teillä, kuntosalilla tai vaikka lenkkipolulla. Aikoja tarjoan joustavasti aamusta iltaan, arkena tai viikonloppuna.

 

HINTA:

1 x     55 €

3 x     150 €

5 x     245 €

10 x   475 €

 

Sinä olet jo valmis tekemaan muutoksen, muuten et lukisi tätä. Tartu puhelimen luuriin tai jätä sähköinen yhteydenottopyyntö, niin saat vastaukset kysymyksiisi.