Zenergia


Jutta Stål

62600 LAPPAJÄRVI

puh. 040-7746019
jutta.stal@gmail.com
 

 

Yritys

Liikunta, hemmottelu ja valmennus, Zenergia, Lappajärvi.

Zenergia on Lappajärvelle ankkuroitunut hyvän olon yritys; yhden naisen elämänmakuinen unelma kokonaisvaltaisen hyvän olon puolesta.

Palveluihin kuuluu inspiroivaa yksilö- ja ryhmäliikuntaa sekä tilauksesta toteutettavia luento-, liikunta- ja valmennuspaketteja ryhmille.

Tällä sivulla voit lukea minusta ja taustastani lisää.

JUTTA

Olen neljän pienen äiti ja mielikuvitusmaalaistalon moderni emäntä. Käväisin maailmalla kasvamassa, puhkesin kukkaan kaupungin sydämessä ja nyt olen juurtunut takaisin kotiseutuni multaan. Koulutukseni perustana on fysioterapia ja terveystieteet, ja käytännön työni keskittyy vahvasti kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, yksilön tarpeita kunnioittaen.

Olen oman elämäni kameleontti: tiedonjanoinen taivaanrannanmaalari, levoton sielu, jonka jalat ovat tukevasti maassa ja pää sopivasti pilvissä. Nautin hiljaisuudesta ja tilasta ja inspiroidun musiikista, luonnosta ja ihmisistä ympärilläni. Arvostan kouluttautumista ja hyvinvointialojen tutkimustietoa, mutta ennen kaikkea uskon elämässä ja työssäni läsnäoloon, rehellisyyteen, kuuntelemiseen ja kosketukseen.

Sytytän aamuisin kynttilän ja hiljennyn hengittämään, iltaisin pidän nukahtavaa kädestä ja silitän lämpöistä poskea. Kiitollisuus on kantava voima elämässäni ja iloitsen, kun saan tehdä työtä koko sydämelläni lähellä toista ihmistä. Kasvan ja kehityn kaikkien kokemusten ja kohtaamisien kautta, omaa polkuani kulkien. 

Uskon, että maailmaa parantaakseen tärkeää on aloittaa omasta itsestä. Kun luo sisälleen rauhallisen ja rakastavan tilan, kohtaa tällöin kanssaeläjät myös keskittyen ja kunnioittavasti. Elämä näyttää ihmeellisyytensä joka hetki, kun pysähdymme sitä ihailemaan.

Ja lopulta määränpäällä ei ole enää merkitystä, onnellisuus on tässä.